Boogschieten

Boogschieten

Bij Sagittarius is het mogelijk om op verschillende manieren van de sport te kunnen genieten. Ervaren schutters kunnen vrij trainen op de trainingsavonden, op de woensdagavond zijn de lessen voor aspirantschutters. Tevens geven wij workshops aan onder andere scholen en bedrijven. Sagittarius organiseert ook meerdere binnen- en buitenwedstrijden per jaar, en speciale middagen of avonden voor de leden.

Dag Tijd Omschrijving
Maandag 19.00 tot 21.30 uur Vrij trainen
Woensdag 19.00 tot 21:30 uur Vrij trainen*
Donderdag 19.00 tot 21:30  uur Vrij trainen*
Zaterdag 09.30 tot 12.00  uur Vrij trainen

* Op woensdag- en donderdagavond kunnen lessen voor aspirant schutters worden gegeven. Raadpleeg voor de precieze tijden onze kalender.

Uiteraard zijn ook gastschutters welkom tegen een kleine vergoeding van €3,50, mits aantoonbaar lid van een andere vereniging.

 

Contributie
Voor het jaar 2023 bedraagt de contributie:
Volwassenen € 165,-
Jeugd (t/m 18 jaar) € 115,-
Willen er meerdere leden van jouw gezin lid worden van de vereniging? Dan krijg je voor het tweede gezinslid 25% korting op de contributie en voor elk gezinslid daarna 50%.

Tevens zijn wij als vereniging aangesloten bij de meedoen-webshops van de gemeente Emmen en Borger-Odoorn. Het is dus ook mogelijk om via hier te betalen voor je jaarcontributie en/of eventuele lessen.