Crowdfunding Danylo

Wij zijn bezig om geld en materiaal in te zamelen voor ons clublid Danylo.

Danylo is 18 jaar en komt uit Kharkiv, Oekraïne, en heeft vanwege de oorlog het land moeten ontvluchten. Hij is terecht gekomen in Nederland, maar heeft 10 maanden lang geen boog aangeraakt. Hij is nu iets meer dan een maand clublid bij ons en aan zijn stralende gezicht te zien doet het schieten hem heel veel plezier.

Boogschieten is zijn ultieme passie en hij schoot in Oekraïne op nationaal niveau. Hij ging naar een sportschool met als enige doel om beter te leren schieten. Hij zou net mee gaan voor een internationale wedstrijd toen hij het land moest ontvluchten. Hierdoor is al zijn materiaal door het oorlogsgeweld vernietigd.

Wij proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat hij alle materialen die hij nog nodig heeft kan kopen. Hij maakt nu namelijk gebruik van clubmateriaal, maar dat past niet bij zijn kunnen. Het zou geweldig zijn als wij hem een set kunnen geven.

Voor wie deze jongen wil helpen om zijn welverdiende materiaal bij elkaar te verzamelen, zijn wij een crowdfunding gestart. Via de volgende link kom je hier terecht: https://gofund.me/9148e1d2